HVALPETRÆF SEPTEMBER 2016
Vi havde et super hyggeligt og herligt hvalpetræf i går - og hold da op, hvor var vi heldige med vejret I skrivende stund drypper det lystigt fra oven, og det VAR jo lidt et tilfælde, at det ikke blev i dag, vi skulle mødes. At der så dertil starter et eller andet stort rostævne ved Bagsværd sø i dag, hvilket indebærer, at den store græsplæne er omdannet til parkeringsplads, gør valget af dag til træffet endnu mere heldigt.
Det var meget meget dejligt at se "vores" hvalpe - og deres mennesker.
Vi lagde ud med at gå en tur i skoven og lidt ved søen. Det var et flot syn med alle de smukke hunde - og vi mødte såmænd et par eurasiere mere.
Herefter var der kaffe og kage mv. på græsplænen ved parkeringspladsen. Som normalt var der lige et par hanhunde, der måtte være i snor. Det ER jo ikke alle hanner, der elsker alle andre hanner - og Kela + de andre tøser var også lidt sure indimellem. He he. Dvs. sure er de egentlig ikke. De siger bare "hold afstand, tak".

smukke Charlie

"Hold afstand," siger Feline til Hachiko, der er Faikos "lillebror"

big mamma i front
Efter en masse snak ved de medbragte borde - og en portion fællesbilleder - lavede vi stoleleg uden stole. Dette går ud på, at alle hunde går frem med fører og sætter sig på signal. Den hund, der sætter sig sidst, ryger ud af legen. Caisa og Marie vandt

Caisa og Marie vinder
Næste leg var en lille rallykonkurrence. Her skulle hundene gå fra post til post og sætte sig, lægge sig, give pote, finde en godbid og røre en plade. Jeg snød lidt ved posten med godbidder, men det må en dommer gerne

Tak for rigtig dejligt selskab til Ole, Ann, Alma, Karin, Flemming, Anja. Katja, August, Amanda, Heidi, Bo, Marie, Kim, Tanja, Lukas, Tonni, Ditte, Gisela, Rie OG Fauna, Charlie, Luka, Freddie, Caisa, Faiko, Hachiko, Felix, Eida og Leiko. 

Fauna (Feline)

Leiko (Aleiko)

Caisa og Marie - vinder IGEN

Luka (Aluka)

Freddie

Faiko
TILBAGE TIL FORSIDENTIL SIDSTE NYT - INDEX